Mejaši 2

Informacije

Adresa:Put magistrale Solin 44
Mjesto:Split
Kontakt telefon:091/395 6743
E-mail:mejasi2@carobni-pianino.hr
Mejasi2-2(hodnik)

Zašto mi?

U našem najnovijem objektu Mejaši 2, opremljenim vrhunskom opremom i u prostoru posebno osmišljenom za potrebe i interese naših najmilijih, dočekat ćemo Vas toplim zagrljajem i velikim osmijehom.

Naše sobe su šarene, razigrane, ispunjene didaktikom, te će nesumnjivo omogućiti Vašoj djeci nesmetani rast i razvoj i igru.

Čak tri vanjska prostora , od kojih je jedan natkriven, služe nam da što više vremena provodimo na svježem zraku , a usput u našem vrtu uzgajamo i voće i povrće, zajedno s našim vrijednim malim pomagačima.

Možda želite i dodatno usmjeravanje za svoje dijete? I za to smo tu.

  • Montessori program provodimo u jednoj jasličkoj i jednoj vrtićkoj skupini,  pod vodstvom educiranih odgajateljica koje nesebično prenose svoja znanja stečena edukacijama za Montessori pedagogiju. Vrtić je pogurao tu lijepu priču, i sobe u potpunosti ispunio didaktikom specijaliziranom za provođenje Montessori programa.
  • Rano učenje Engleskog jezika provodi se u vrtićkoj skupini, pod vodstvom odgojiteljica koje kroz razne aktivnosti i uz radne pakete svakodnevno promiču dvojezično okruženje

Ovaj objekt je zaista sve što jedan vrtić treba.

Zavirite u naš mali raj , čekamo Vas otvorenih ruku i srca!