Brodarica, Split

Informacije

Adresa: Terzićeva 9 - Terzićeva 11
Mjesto: Split
Kontakt telefon:091/395 67 40
E-mail:brodarica@carobni-pianino.hr
carobni_pianino_full_002

Zašto mi?

U našem radu poseban naglasak stavljamo na poštivanje slobode svakog pojedinca što u poticajnom okruženju našeg vrtića omogućava djeci i odraslima svakodnevno zajedničko učenje.

Prostor vrtića je opremljen kvalitetnim didaktičkim materijalima koji svojom funkcijom zadovoljavaju sve aspekte razvoja djeteta rane i predškolske dobi. Posebno smo ponosne što je većina didaktičkog materijala za rad s djecom naših ruku djelo.

Pedagošku praksu odgojiteljice neprestano unaprjeđuju dodatnim edukacijama, a stečena znanja prenose u svakodnevnu odgojno-obrazovnu praksu. Rezultate naše prakse uspješno prezentiramo na različitim stručnim skupovima na lokalnoj i državnoj razini.

Program jaslice

Prostor Dječjeg vrtića Čarobni pianino – Brodarica – jaslice sastoji se od dvije sobe dnevnog boravka u kojima borave djeca od jedne do tri godine života.

Samostalnost se potiče svakodnevno tijekom svih aktivnosti, a posebice je vidljiva u samoposluživanju pri hranjenju, održavanju osobne higijene, izboru aktivnosti i suigrača i sl., što je neophodno za razvoj pozitivne slike o sebi.

carobni_pianino_full_024